Tomb Raider serien med Lara Croft er en af verdens mest populære spilserier - og det har indtil videre resulteret i over 10 forskellige spil i serien.

Tomb Raider (1996)
Tomb Raider: Curse of the Sword
Tomb Raider 2 (1997)
Tomb Raider: The Dagger of Xian
Tomb Raider: The Golden Mask
Tomb Raider 3 (1998)
Tomb Raider: The Adventure of Lara Croft
Tomb Raider: The Lost Artifact
Tomb Raider: The Last Revelation (1999)
Tomb Raider: Chronicles (2000)
Tomb Raider: The Angel Of Darkness (2003)
Tomb Raider: Legend (2006)

Tomb Raider Angel of Darkness

Hun er allerede verdensberømt, har været på forsiden af alverdens magasiner og er blevet portrætteret i en mængde spil, film og tegneserier. Lara Croft, den pistolsvingende heltinde, der om nogen har vist verden, hvor underholdende og dyb en spiloplevelse kan være.

Nu er hun tilbage, for første gang i et eventyr til PlayStation2, og denne gang som hovedperson i en mørk og ubehagelig historie om mord, okkultisme, forræderi og hævn. Crofts læremester Von Croy bliver fundet myrdet i Paris, og Lara bliver hængt op på mordet. Hun er nu på én gang på flugt og ude efter hævn, og det bringer hende ud på en turbulent rejse til en række eksitiske og udfordrende steder.

Som spillet må du lære hele Laras repertoire at kende, for hun får brug for alle sine evner, både som eventyrer, detektiv og actionheltinde for at nå til bunds i den ondskabsfulde sammensværgelse, der står bag mysteriet. Tomb Raider er tilbage, og Lara Croft er smukkere, køligere og mere betagende end nogensinde før.


KØB DET HER

Flip-Top Cover til PlayStation2 Slimline model

Tomb Raider Legend
Med udgangspunkt i seriens gravundersøgende historie og lavet til at udfordre selv den mest hærdede serieeventyrer, giver Tomb Raider Legend plads til forskerarvingen.

Et arsenal af moderne udstyr, såsom magnetisk gribeudstyr, kikkerter, fragmenteringsgranater, personlige lyssystemer og kommunikationsudstyr lader gamere opleve 'tomb raiding' som aldrig før. Nye animationer af figurer og bevægelser lader Lara bevæge sig gennem fabelagtige omgivelser med ynde og præcision, mens en dybere forståelse af spillets originale appeal genopliver de fundamentale 'udforsk og løs' eventyr-oplevelser.

-En af de mest ikoniske og populære figurer inden for videospil vender tilbage i hendes til dato største og bedste eventyr

-Den hotte udvikler Crystal Dynamics - Project Snowblind, Legacy of Kain: Defiance - har overtaget udviklingstøjlerne for at bringe Lara tilbage til sine rødder

-Et globetrotter eventyr, der vil holde dig tryllebunden fra start til slut


KØB DET HER

Flip-Top Cover til PlayStation2 Slimline modelFORSIDE

SNYD
GAMEBOY
GAMECUBE
NINTENDO DS
PSONE
PLAYSTATION2
PLAYSTATION3
SONY PSP
XBOX

DIVERSE
SPIL SERIER

15/02-2007 - Nye nedsatte spil på lager til PS2, PSP, 360 og DSPSP Slimtool.net Magic-switch.net