Datel Action Replay til Nintendo GameCube
Hvad er Action Replay? Ja, det er en lang historie, for det første Action Replay kom til Amiga spillemaskinen/computeren tilbage i 80'erne. Den gang udviklet af firmaet Datel, og de producerer det stadigt den dag idag. Nu findes Action Replay systemet til alle populære spillemaskiner - det være PlayStation2, Xbox, GameCube, GameBoy og Gameboy Advance.

FORSIDE - XBOX - GAMECUBE - PLAYSTATION2 - GAMEBOY


Action Replay til Nintendo GameCube

 

Action Replay kaldes også GameShark i Amerika. Men det er et og samme produkt. GameShark benyttes blot til Amerikanske spil og konsoller, men i europa og resten af verden hedder systemet Action Replay.

Action Replay til GameCube består af en CD og et memorycard/cartridge. Normalt er Action Replay blot "snyd" i lange baner, men idag indeholder produktet til GameCube også "FreeLoader" som gør det muligt at afspille GameCube spil fra hele verden - og ikke kun europa. Denne funktion kræver på PlayStation2 og Xbox modificering med bootchip, men her nemt og smertefrit.

Action Replay produktet starter man op som ethvert andet spil. Man får en menu til de forskellige emner, men skal man snyde - sætter man blot sit spil i bagefter. Så finder Action Replay MAX selv alle koderne frem til det enkelte spil, og lader sig slå en lang række af koder til og fra. Tryk START når du er parat - og snydekoderne er aktiveret...

Action Replay indeholder tusindevis af koder til alle de populære, og for den sags skyld også upopulære spil. På Datels hjemmeside www.codejunkies.com kommer nye koder til hele tiden, og dem kan du selv indtaste efterfølgende... Bliver det for meget, så udgiver Datel jævnligt opdaterings CD'er med masser af nye koder hver gang.

-Kommer med tusindevis af uofficielle snydekoder produceret og "opfundet" af Datel. Kun fantasien har sat grænser..
-Du finder ikke disse snydekoder nogen andre steder, end ikke programmørerne troede de var mulige.
-Nemt at opdatere med nye cheats.
-Memorycard til at gemme nye snydekoder medfølger
-Afspil spil fra hele verden med den unikke "FreeLoader" funktion som er indbygget i Action Replay.
-Intuitivt menusystem
-Stilfuld menu i højopløselig grafik
-Nem at benytte, ingen teknisk viden nødvendig..

KLIK HER FOR MERE INFO
.
.
.

Links: Coolgames.dk Megasnyd.dk Slidecard.dk Ncube.dk Xbox Psite.dk GameOn.dk GameBits NP GameBits TH GameOn NPnp_dk GameBits Dagam GameBits-eu.com Search GameBits.dk tipsogtricks.dk