Ultimate Cheats: Grand Theft Auto Liberty City Stories
Suveræn guide bog til GTA Liberty City Stores med 223 sider i farve. Officiel Guide Bog med tips og tricks, komplet gennemgang af spillet og gode råd. Med denne guide er du rustet til at få fuld udbytte af det kæmpe store spil.

FORSIDE - XBOX - GAMECUBE - PLAYSTATION2 - GAMEBOY - NINTENDO DS - SONY PSP


Snyd til Grand Theft Auto Liberty City Stories, koder, snyd, cheats og snydekoder til GTA Liberty City Stories

 

Grand Theft Auto Liberty City Stories 223 siders officiel Guide Book i farve fra Brady Games. Guiden er skrevet til Sony PSP udgaven.

Indhold:
Frygter du et GTA Advance, kan godt slå koldt vand i blodet. Det vil nemlig tage omkring de 60-100 timer at gennemføre spillet. Udover at der selvfølgelig er mulighed for at "high-jacke" et væld af forskellige biler, vil muligheden for at sætte sig bag roret i en helikopter også være til stede. Rockstar sidder med endnu en klassiker mellem hænderne.

Er vi virkelig så heldige? PSP er så ny, at vi dårligt har vænnet os til dens slanke, sorte ydre, og Rockstar har allerede givet os et splinternyt GTA-eventyr som kan nydes på farten.

Toni, som du måske kan huske, ejede Saint Mark's Bistro i GTA3 og var en nøglefigur, som sendte spillets anonyme helt ud på en række vigtige missioner. I Liberty City Stories rejser vi tre år tilbage til tiden før begivenhederne i GTA3, hvor Toni arbejder som capodecina (højtstående Mafia-medlem) for Leone-familien. Hans bestræbelser på at få Liberty City under sit forbryderimperiums fulde kontrol udgør grundstenen i dette PSP-eksklusive eventyr, som - tilfældigvis - er udviklet af Rockstar Leeds, der også stod bag den imponerende bærbare udgave af Midnight Club 3.

KLIK HER FOR MERE INFO

     
Links: PSPSite.dk Search Gameshop.dk, HDLoader, Coolgames.dk Megasnyd.dk Slidecard.dk Ncube.dk Xbox Psite.dk GameOn.dk GameBits NP GameBits TH GameOn NPnp_dk GameBits Dagam GameBits-eu.com GameBits.dk tipsogtricks.dk