Snyd til Sony PSP og Sony PlayStation Portable
Hvad er Action Replay? Ja, det er en lang historie, for det første Action Replay kom til Amiga spillemaskinen/computeren tilbage i 80'erne. Den gang udviklet af firmaet Datel, og de producerer det stadigt den dag idag. Nu findes Action Replay systemet til alle populære spillemaskiner - det være PSP, PlayStation2, Xbox, GameCube, Nintendo DS, GameBoy og Gameboy Advance.

FORSIDE - XBOX - GAMECUBE - PLAYSTATION2 - GAMEBOY - NINTENDO DS - SONY PSP


Action Replay til Sony PSP PlayStation Portable

 

Action Replay kaldes også GameShark i Amerika. Men det er et og samme produkt. GameShark benyttes blot til Amerikanske spil og konsoller, men i europa og resten af verden hedder systemet Action Replay.

Action Replay MAX er den mest suveræne udvidelse til PSP. Den gør det ud for Datels Produkt "Get Connected" som lader dig konvertere og overføre Film, MP3, Billeder m.m. til PSP fra PC. Det giver dig adgang til 1000 vis af snydekoder med online download af nye koder. Inkluderet er et 64mb Memory Stick Duo Pro som du kan benytte til hvad somhelst, ud over opbevaring af de specielle PowerSaves. Endnu en smart feature er muligheden for at koble PSP'en sammen med sin PlayStation2, og overføre data den vej..

Action Replay til Sony PSP benytter sig ikke af deciderede snydekoder som vi kender det fra PlayStation2 og GameCube m.m., men af "PowerSaves". PowerSaves er ganske almindelige savegames til spillene, men det er savegames som Datels udviklere har hacket, cracket, modificeret så de indeholder masser af spændende ting. Du kan starte spil op med uendelig energi, uendeligt antal liv, alle karakterer, alle baner og ofte er det kun fantasien der sætter grænser for hvad Datel har kunnet finde på. Der udvikles konstant nye "PowerSaves", de er på opgaven døgnet rundt, de er lige til at hente fra Datels Online Cheat Server, hvorefter de ligges ned på Memory Stick'et.

-Kraftuld Action Replay software.
-Hurtigt USB 2.0 Overførsels Kabel.
-64Mb Memory Card.
-Download PowerSaves fra CodeJunkies serveren.
-Organisær dine film, mp3 og save files.
-Arkivær dit PSP Materiale på PC.
-Forbind din PSP til din PS2.

KLIK HER FOR MERE INFO
.
.
.

Links: PSPSite.dk Coolgames.dk Megasnyd.dk Slidecard.dk Ncube.dk Xbox Psite.dk GameOn.dk GameBits NP GameBits TH GameOn NPnp_dk GameBits Dagam GameBits-eu.com Search GameBits.dk tipsogtricks.dk