Datel Action Replay
Hvad er Action Replay? Ja, det er en lang historie, for det første Action Replay kom til Amiga spillemaskinen/computeren tilbage i 80'erne. Den gang udviklet af firmaet Datel, og de producerer det stadigt den dag idag. Nu findes Action Replay systemet til alle populære spillemaskiner - det være PlayStation2, Xbox, GameCube, GameBoy og Gameboy Advance.

FORSIDE - XBOX - GAMECUBE - PLAYSTATION2 - GAMEBOY


Action Replay til Xbox

 

Action Replay kaldes også GameShark i Amerika. Men det er et og samme produkt. GameShark benyttes blot til Amerikanske spil og konsoller, men i europa og resten af verden hedder systemet Action Replay.

Action Replay til Xbox er den første udgave af systemet til Xboxe. VIGTIGT: For at benytte Action Replay til Xbox skal du have adgang til internettet via en PC med USB port.

Action Replay er verdens mest solgte snyde system, som giver dig mulighed for at få det meste ud af dine Xbox spil. Du bliver armeret med de hotteste snydekoder til de nyeste spil. Få evigt liv og patroner, lås op for alle baner og karakterer, maximum health og meget meget mere. Lader dig snyde med ting som end ikke programmørerne af spillet kunne forudse.

Action Replay er fyldt op med hundredevis af "Powersaves" for alle de nyeste og største Xbox spil. Nu kan du nå til sidste bane, åbne for alle de hemmelige karakterer og figurer, alle våben, køretøjer og meget meget mere.

Action Replay til Xbox består af en USB Docking station til PC som tilsluttes via USB port og et Xbox memorycard samt en PC software disc.

På www.codejunkies.com kan du hente nye Powersaves med indbygget snyd (siden opdateres dagligt).

-Preloaded med masser af super Powersaves til de største og hotteste Xbox spil.
-100& uofficielt snyd du ikke finder noget andet sted!
-Inkluderer specielt optimeret 8mb memorycard
-Inkluderer high-speed USB docking station for PC link-up. Her overfører du savegames frem og tilbage mellem din PC og Xbox.
-Let at opdatere med nye Powersaves (PC internet forbindelse påkrævet)
-Byt gamesaves og nye Powersaves via email med brugere fra hele verden.
-Dedikeret support site på www.codejunkies.com
-Action Replay PC softwaren lader dig let og bekvemt på adgang til nye Powersaves på nettet, og de eksisterende på dit memorycard eller harddisk.
-Brug din PC som backup! Du kan overføre alle dine savegames og powersaves mellem din Xbox og PC via USB docking stationen.
-Plug ´n´ play USB docking station.
-PC software med brugervenlig "drag ´n´ drop" interface.
-Fra udviklerne bag de best-selling snydesystemer til PS2, GC, DC og GBA.

KLIK HER FOR MERE INFO

Links: Coolgames.dk Megasnyd.dk Slidecard.dk Ncube.dk Xbox Psite.dk GameOn.dk GameBits NP GameBits TH GameOn NPnp_dk GameBits Dagam GameBits-eu.com Search GameBits.dk tipsogtricks.dk